Bu Blogda Ara

26 Haziran 2011 Pazar

Büyü Çözme Duası

 Evinizin musluğundan bir sürahiye 7 bardak su koyup bu duayı onun içine okuyun ve 7 gün boyunca 1 er bardak için. Tesirini dua biter bitmez görmeye başlarsınız. Bundan emin olun.


Ve bil hakkı enzelnâhü ve bil hakkı nezele. Ve mâ erselnâke illâ mübeşşiran ve neziyra ve kul cael hakku ve zehekal batılü innel batıle kane zehuka. Bel nagzifu bil hakkı alel batılü fe yedmeguhü fe iza hüve zahik. ve ma tenezzelet bihiş şeyatiynü ve ma yenbeğıy lehüm ve ma yestetıy'une innehüm anis sem'ı le ma'zulûn la yessem meune ilel melail a'lâ ve yugzafune min külli cânibin dühûran ve lehüm azâbün vasibün illâ men hatıfel hatfete fe etbeahû şihabün sâkıb fe men yestemiıl âne yecid lehu şihaben rasadâ ve men yezığ minhüm an emrinâ nüzikhü min azâbis seıyr.Yürselû aleyküma şüvazun min nârin ve nühasün fe la tentesirân fe ve rabbike le nahşürannehüm veşşeyatıyne sümme lenuh dırannehüm havle cehenneme cisiyyen lehüm min cehenneme mihadün ve min fevkıhim ğavaşin ve kezalike necziz zâlimiyn fe kübkibû fiyhâ hüm vel ğavune ve cünûdü ibliyse ecmeûn. Yatufûne beynehâ ve beyne hamiymin ân izil ağlalü fi a'nâkıhim ves selasilü yüshabûne fil hamiymi sümme fin nâri yüscerûn. Yüsabbü min fevkı rüûsihimül hamiymü yüsharü bihi mâ fi bütunihim vel cüludü  ve lehüm mekâmıu min hadiydin küllemâ eradû en yahrucû minhâ min gammin üiydû fiyha ve zûkû azabel harıyk. La yüfetteru anhüm vehüm fiyhi müblisûn. Küllemâ dehalet ümmetün leanet uhtehâ hatta izedderagu fiyhâ cemiy'an kalet uhrahüm li ulahüm rabbena haülai edallûna fe âtihim azâben dı'fen minen nâri kâle li küllin dı'fün ve lâkinlâ ta'lemun ve kâleşşeytânü lemmâ kudiyel emru innellâhe ve adeküm vadel hakkı ve veadtükûm fe ahleftükûm ve mâ kâne liye aleyküm min sûltanin illâ en deavtüküm festecebtüm li fe lâ telûmuni ve lûmû en füseküm mâ ene bi musrihıküm ve mâ entüm bi musrihıyye innî kefartü bimâ eşraktümûni min kablü innez zâlimiyne lehüm azâbün eliym ve nâdev yâ malikü li yakdı aleynâ rabbüke kâle inneküm mâkisûne lekad ci'nâküm bil hakkı velâkinne ekseraküm lil hakkı karihun ve kudiye beynehüm bil hakkı ve kîyl elhamdulillahi rabbil âlemiyn.
 Evinizin musluğundan bir sürahiye 7 bardak su koyup bu duayı onun içine okuyun ve 7 gün boyunca 1 er bardak için. Allahın izniyle büyü, sihir, cin hiç bişey kalmaz. Siz oturduğunuz yerden kalkmadan tesirini görmeye başlarsınız.
Bir kağıda başladığınız günden itibaren 7 günün isimlerini yazıp, her gün suyunuzu içip işaret koymayı unutmayın, acaba bugünkünü içmişmiydim diye düşünüp kalmayın.

Değerli bir üyemizden gelen bir başka 
BÜYÜ ÇÖZME YÖNTEMİ ! Kendisine teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz..

Her büyüyü bozan dua!
Bu dua ile üzerinizde her ne büyü var ise bu büyü ile bozacaksinizdir. Her ne büyü var ise kalkacak ve bitecektir.

Arkadaslar bunu ilk defa duyan varsa muhakkak yapsin ben bunu kime yaptirdimsa çok dualar aldim bende denedim ve sasirdim kaldim yapildigi an yeniden dogmus gibi oluyorsunuz ve bütün büyülerden kurtuluyorsunuz ve acayip sekildede güzellik veriyor piril piril oluyor insan inanmasi zor ama hepsi gerçek ! abdest alip 7 avuç tuza 66 kere besmeleyle mezcalin bezcalin diyin kullanilmamis bir büyük kaba su doldurup okudugunuz tuzu suya ati karistirin 1 bardak için yarabbi içimi temizle diyin sonra banyoya girip çok güzel bir sekilde yikanip boy abdesti alip en son okunmus suyu basinizdan asagi döküp yarabbi üzerimdeki büyülerden beni temizle diyip banyodan çikin daha baska su kullanmayin bunu daha evvel yapanlarda benim dedigim sekilde yaparsa sifa bulur insaallah, mide bulantisi ishal olursa korkmayin temizleniyorsunuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder