Bu Blogda Ara

23 Temmuz 2013 Salı

Sabah İstediğiniz Saatte Uyanabilmek ve Dinç Kalkmak İçin Okunacak Dua

Ben bu duayı yıllar öncesinde birinden duydum ve o günden beri uygularım, hepinize tavsiye ediyorum. Yatağınıza girince oturduğunuz yerde:
İnnâ ateyna Ke'l- Kevser fe salli li Rabbike venhar. İnne şani-eke hüve'l ebter. Okuyun ve Allahım beni filan saatte uyandır yarabbim deyin. O saatte bişey vesile olur ve kesinlikle kalkarsınız. Kurulmuş saat gibi, kesin...

Unutkanlığa Karşı Okunacak Dua

Unutkanlığa Karşı Okunacak Dua !
Okuduğunu anlamakta güçlük çekenler, alzhimer hastaları, öğrendiklerini çabuk unutanlar ve derslerinde başarılı olamayan talebeler için aşağıdaki dua okunursa Bi-iznillah kısa sürede tesiri görülür..
1. Güneş doğmadan önce, 1 bardak suya 786 defa Bismillahirrahmanirrahim okunup içilir, aynı şekilde 7, 11 veya 21 gün devam edilirse maksat gerçekleşir.
2. Günün herhangi bir saatinde 1 bardak suya Kalem Suresinin 1-5. ayetleri okunarak içilirse aynı etkiyi gösterir ve maksat hasıl olur.
Kalem Suresi 1-5 ayetleri:
Eûzu bi'llahimine'ş-şeytani'r-racim
Bismil lahir-Rahmani'r-Rahim
''Nun ve'l-kalemi ve ma yesturûn. Mâ ente bini'meti rabbike bi-mecnun. Ve inne leke le-ecren ğayre memnûn. Ve inneke le' alâ hulükın azim. Fesetübsirü ve yübsırun. Amin...

Gerçekleşmesi Zor Olan İstekler İçin Okunacak Dua

Bir hafta boyunca hergün 16.641 defa ''Ya Latif Celle Celalühü'' okunur, ardından:
'' Es- salatü ve's-selamü aleyke Ya Seyyidi Ya Rasulul mike Ya Sahibe'l lütfu ve'l-İhsan. Yâ Rahmeten li'l- Alemin'' diyerek dua tamamlanırsa maksat hasıl olur.