Bu Blogda Ara

19 Haziran 2014 Perşembe

Dargınların Barışması İçin Okunacak Dua ! Kesin Etkili Bir DUA...

Kişiler birbirlerine küs veya dargınlar ise ve buna bi çözüm bulunamıyorsa, tek çare Allah'a sığınıp dargınların barışması için dua edilmesi gerekir.

Dargınların barışması için dua şudur;

 ''Allah'ım ! Aramızı ıslah et; kalplerimizi birleştir ve bizi selamet yollarına ilet! Bizi zulmetten kurtar, nura kavuştur. Bizi görünen ve görünmeyen bütün fenalıklardan uzaklaştır. Allah'ım ! Kulaklarımız, gözlerimiz, kalplerimiz, eşlerimiz ve çoluk çocuğumuz hususunda bize feyiz ve bereket ver. Tövbemizi kabul et. Hakikaten Sen tövbeleri kabul edensin, büyük rahmet sahibisin. Bizi sayısız nimetine kavuşturup, şükredenlerden kıl ve şunları bizim üzerimize tamamla.''

 Dargınları barıştırmak için aşağıda zikirlerden biri okunur:

 a) 1286 kere ( Yâ Gaffür )

 b) 200 kere ( Yâ Vedüd )

 c) 114 kere (Yâ Câmi ) okunduktan sonra aşağıdaki gibi dua edilirse, Allah-ü Teala'nın izni ile en kısa zamanda barışırlar.

Dargın olanların barışmasında çok etkili olan bir duadır. Ayırca düşman üzerine okunursa da dost olunur. Okunan kişinin muhabbetini kazanır.

“Ya Halimü ze’l-enâti felâ yuâdilühü şey’ün min halkıh” duasını her gün tatlı bir şey üzerine 21 defa okuyup üfleyerek dargın olan kimseye yediren kişi, onunla barışır,düşmansa dost olur ve karşı tarafın muhabbetini kazanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder