Bu Blogda Ara

27 Haziran 2011 Pazartesi

En Güzel Kandil Mesajları

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz mübarek olsun.

GÜLÜN EN GÜZEL KOKANI, ÇİÇEĞİN EN GÜZEL AÇANI, YILDIZIN EN ÇOK PARLAYANI, HAYATIN EN GÜZEL ANI, ALLAHIN CENNET MEKANI SİZİN OLSUN KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.


BIR KANDIL GULU SAVUR SEVDIKLERINE, SIZE ONLARDAN GULUCUKLER GETIRSIN OYLE ICTEN OYLE SAMIMI OL KI GOZ YASLARINI BILE TEBESSUME CEVIRSIN. KANDILIN MUBAREK OLSUN...


Gökten iki melek insin,biri sana dua etsin diğeri âmin desin.Dileğim ALLAH'tan ne muradın varsa versin Rabbim dualarınızı kabul etsin.Kandiliniz mübarek olsun. 

RABBİMİZ ELLERİMİZİ KURANSIZ, KALPLERİMİZİ İMANSIZ KULAĞIMIZI EZANSIZ GÖNLÜMÜZÜ NURSUZ BIRAKMASIN. DUALLARINIZ KABUL, KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
Ayakları şişinceye kadar namaz kılan peyqamberin,qözleri şişene kadar uyuyan ümmetiyiz..! Ölüm bizi uyandırmadan uyanmak dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun...


Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Kandiliniz kutlu olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Miraç kandili, kandilin mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.
Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Hayırlı kandiller..

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

Bir gülücük fırlat gökyüzüne, varsa tüm gözyaşların umut olsun,öyle mutlu gözlerle bakki yeryüzüne,herşey kalbin gibi güzel olsun.Kandilin mübarek olsun.Sevgilerle...


Gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar. Kâinatın en güzel gülünün kokusu üzerinize olsun,kandiliniz mübarek olsun.
Hak : değişmeyen idealiniz,
İslam : şaşmayan yolunuz,
İman : sönmeyen nurunuz,
Kur-ân : rehberiniz,
Cennet : son durağınız olsun. Kandiliniz mübarek olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder